duplantis världsrekord

Men Armand Duplantis rev sista försöket på 619 med minst möjliga marginal. I fredagens tävling inledde 22-åringen på 559 meter den andra höjden på.


Pin On Armand Duplantis

Inför lördagens tävlingen hade han försökt förbättra den noteringen 45 gånger utan att lyckas.

. Det är bara en galen känsla. Armand Duplantis slog sitt eget världsrekord På det 51a försöket lyckades Armand Duplantis äntligen ta sig över 619. Han hoppade 615 meter utomhus i går torsdag.

Duplantis satte världsrekordet 618 på en inomhusgala i Glasgow i februari 2020. Då vann 22-åringen på. Armand Duplantis har satt världsrekord igen.

Armand Duplantis som tävlar för Sverige har slagit världsrekord i stavhopp vid kvällens inomhusgala i Polen. Det sista försöket på 619 var också det bästa men med. Via Armand Duplantis har slagit världsrekord Petterssons gör Sverige lagom.

Jag har aldrig tidigare varit på en höjd som har gett mig så mycket problem det är en härlig känsla. Det kunde på fredagskvällen ha blivit ett nytt världsrekord för OS-mästaren Armand Duplantis på en inomhusgala i Mercedez-Benz Arena i Berlin samma stad där han fick sitt genombrott i 2018 när han med ett 605-hopp tog EM-guld. Det lyfter vår insats att ha fansen där konstaterade Duplantis på förhand.

Den svenske 22-åringen fixade 604 i första försöket vilket räckte till seger. Duplantis ytterst nära världsrekord i Birmingham Uppdaterad 2022-02-19 Publicerad 2022-02-19 Armand Duplantis var extremt nära att ta världsrekordhöjden 619 i Birmingham. Det irriterar mig lite grann säger han till SVT.

Stavhoppsstjärnan Armand Duplantis vann hemmatävlingen i Uppsala men ett nytt världsrekord blev det inte. Superhopp Av Armand Duplantis Satte Nytt Världsrekord Armand Duplantis Satte Nytt Världsrekord Med 6 18 Meter Mondo Duplantis Breaks World Record With 615m Pole Vault In Rome Nbc Sports. Duplantis vann egna galan nära världsrekord igen Uppdaterad 9 februari 2022 Publicerad 9 februari 2022 Armand Duplantis anordnade sin första egna tävling hemma i Uppsala.

I denna fartfyllda serieroman får vi följa Armand från uppväxtåren i USA fram till världsrekord. Vi hoppas att mondo_duplantis slår världsrekord på Nordic Sport utrustning. Idag hjälper vi vår systerbolag med drift av friidrottsurustning i Indoor meeting Karlsruhe Tyskland.

Det tog lång tid att klara det. Armand Mondo Duplantis är den bästa stavhopparen genom tiderna men hur blev han det. 8 kr i veckan i 8 veckor Läs dina lokala nyheter för 8 krvecka i 8 veckor - du betalar 32 krmånad.

Stavtävlingen inleds kl 1920. Jag har velat det här hela mitt liv säger Duplantis till SVT Sport. Adrian DennisAFPTT För ett ögonblick såg det ut som att han äntligen hade klarat det.

Efter att ha vunnit i säsongspremiären i Karlsruhe på 602 meter misslyckades han tre gånger med. Logga in Läs vidare med Digital. Utomhus har han hittills som bäst nått upp i 615 i Rom i september 2020.

Världsårsbästa arenarekord och millimeter från nytt världsrekord. Duplantis världsrekord på 618 tog han i Glasgow för två år sedan. Indoor Grand Prix Glasgow 2020.

Jag tror att jag har försökt på 619 50 gånger. Armand Duplantis har slagit världsrekord Petterssons gör Sverige lagom. Hans egna världsrekord ligger på 618 från en inomhusgala i Glasgow i februari i fjol.

Har du redan ett konto. Det här är berättelsen om en fenomenal talang som med hjälp av sin kärlek till stavhopp sin vinnarskalle och sin envishet har tagit rekord efter. Armand Duplantis slutförde uppdraget med att sätta nytt världsrekord 617 i stavhopp i polska Torun i kväll.

Svenska Anna väntar barn igen med Hollywoodstjärnan. Det kunde på fredagskvällen ha blivit ett nytt världsrekord för OS-mästaren Armand Duplantis på en inomhusgala i Mercedez-Benz Arena i Berlin samma stad där han fick sitt genombrott i 2018 när han med 605-hoppet tog EM-guld. Svenska stavhopparen Armand Duplantis har slagit ett till världsrekord.

Nu är han den bästa stavhopparen någonsin både inomhus och utomhus. OS-ettan har i år som bäst hoppat 610 både inomhus och utomhus. Det 2022 gällande världsrekordet i stavhopp för herrar 619 meter noterades av amerikan-svensken Armand Duplantis 7 mars 2022 vid hoppningar i Belgrad.

2 days agoNär Duplantis insåg att han slagit sitt eget världsrekord sprang han direkt bort till flickvännen Desiré Inglander och gav henne en kyss. Nu vill han höja ribban ytterligare. Efter det svenska rekordet 600 i tisdags och de fina försöken på 617 jagade Armand Duplantis nya höga höjder i stavhoppet i Torun.

I Berlin blev det nästan full pott för Armand Duplantis. Världsrekord från 1970 Sedan 1998 görs ingen skillnad om hoppet genomförts inomhus eller utomhus. Han klarade höjden 6 meter och 17 centimeter vid andra försöket.


Mondo 605 O European Championships Soccer Field Sports

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel